На паркирани в нарушение автобуси се натъква Plovdiv24.bg почти ежедневно на

...
</TD
>На паркирани в нарушение автобуси се натъква Plovdiv24.bg почти ежедневно на
Коментари Харесай

Автобуси превърнаха булевард в Пловдив в автогара

На паркирани в нарушаване рейсове се натъква Plovdiv24.bg съвсем всекидневно на тъкмо несъмнено място на основен бул.. На метри от четвърто районно ръководство на полицията, пред хотел, издигнат напълно неотдавна, не просто стопират, а и престояват несигурно дълго време един, а от време на време и два рейса.

Явно возят туристи, които отсядат във въпросния хотел. Вместо обаче рейсът да се изнесе на подобаващ паркинг, то той паркира в нарушаване върху хоризонталната маркировка, която не разрешава това. Същевременно пречи на престрояването на другите транспортни средства за десен завой.

Не е ясно и за какво служителите на реда, които са на има-няма 300-400 метра от въпросното място, стоят безучастни и не подхващат никакви ограничения да лимитират паркирането на рейсовете и превръщането на региона в автогара.

Ако автомобил паркира по този метод, то чиновниците на Оперативна програма “Паркиране и репатриране " незабавно ще сложат скоба, а “Общинска полиция " ще лепнат фиш. А на рейсовете по кое време?

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР